error when installing palm program

Discussion in 'Tech: Medical Apps, iOS, Android, medical devices' started by dsp, Nov 30, 2005.

  1. dsp

    dsp Member
    7+ Year Member

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    help: I just bought a palm tx and was trying to install stedmans but got the followin error message and i couldnt install it. but the memory is not full : i have 45 mb free. i loaded other programs on it just fine. thanks


    - Install failed: C:\Program Files\Palm\A\Install\Stedmans.pdb
    The memory in your handheld may be full. To check the available memory, select Menu/Info from the handheld's Application Launcher.
    Install synchronization failed

    Protocol Error: Remote memory. (4013)
     
  2. SoulPatch

    SoulPatch New Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0


    I just got a Palm TX and am trying to install Stedman's . . . I'm having the exact same problem. Did you ever figure it out?
     
  3. southerndoc

    southerndoc life is good
    Physician Moderator Emeritus Lifetime Donor Classifieds Approved 10+ Year Member

    Joined:
    Jun 6, 2002
    Messages:
    11,745
    Likes Received:
    661
    Status:
    Attending Physician
    Go to Palm's website and download the firmware update. It corrects this problem.
     
  4. SoulPatch

    SoulPatch New Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I can't find any such firmware update on the Palm website. I called support and they said that there isn't one for the Palm TX yet.

    Neither Palm nor Skyscape have been able to help so far. I'm going to keep asking them though. Anyone else with the same problem that has been able to fix it?
     
  5. southerndoc

    southerndoc life is good
    Physician Moderator Emeritus Lifetime Donor Classifieds Approved 10+ Year Member

    Joined:
    Jun 6, 2002
    Messages:
    11,745
    Likes Received:
    661
    Status:
    Attending Physician
    Oh sorry, you have the TX. I thought you said the T5 (that's what I get for reading while half asleep). The T5 had a similar problem that was corrected with a firmware update. Perhaps the problem has resurfaced on the TX models?
     
  6. Sage880

    Sage880 Senior Member
    5+ Year Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    838
    Likes Received:
    1
    Status:
    Resident [Any Field]
    I'm bringing this post back from the dead, but I have this problem now. Anyone know how to fix it? I'd like to put Stedmans on my TX.
     
  7. KUMoose

    KUMoose Grumpy old man
    7+ Year Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    658
    Likes Received:
    2
    Status:
    Pharmacist
    Did you update the TX firmware? Have you also updated the PalmOS occasionally I've found that fixes a few random bugs.
     

Share This Page