Quantcast

Can any of you access AADSAS?

This forum made possible through the generous support of SDN members, donors, and sponsors. Thank you.

scottyhoop

Member
10+ Year Member
5+ Year Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
468
Reaction score
1

Members don't see this ad.
I know some people were saying a few days ago they could, and some others couldn't...can any one now? I get the screen with no areas to type my name/password. Thanks!
Scott
 

scottyhoop

Member
10+ Year Member
5+ Year Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
468
Reaction score
1
How the heck can some people access and some others cant?? I don't get it...
Scott
 

scottyhoop

Member
10+ Year Member
5+ Year Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
468
Reaction score
1
thanks so much!! That was the trick!!
Scott
 

tamkhan

Kala Budha
10+ Year Member
7+ Year Member
Joined
Aug 16, 2006
Messages
882
Reaction score
3
Nice!
This makes me feel so computer illiterate.:oops:
 

scottyhoop

Member
10+ Year Member
5+ Year Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
468
Reaction score
1
I just dont know why it changed...i had it book marked with the 2008 since I applied, and a week or so ago it stopped working. That's really odd...
Scott
 

phantasmagoriun

Car Ramrod
10+ Year Member
5+ Year Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
245
Reaction score
0
I just dont know why it changed...i had it book marked with the 2008 since I applied, and a week or so ago it stopped working. That's really odd...
Scott

Yeah same here. Makes no sense...:confused:
 

tamkhan

Kala Budha
10+ Year Member
7+ Year Member
Joined
Aug 16, 2006
Messages
882
Reaction score
3
Technically, the 2008 application cycle is over, which is probably why it stopped working with the '2008' in it.
 

phantasmagoriun

Car Ramrod
10+ Year Member
5+ Year Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
245
Reaction score
0
Technically, the 2008 application cycle is over, which is probably why it stopped working with the '2008' in it.

Oh yeah???? Well...well.... pluh (insert witty come back here) :rolleyes:
 

jonxjizza

Full Member
10+ Year Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
59
Reaction score
0
I know some people were saying a few days ago they could, and some others couldn't...can any one now? I get the screen with no areas to type my name/password. Thanks!
Scott

On every computer I've tried: internet explorer works, mozilla firefox does not - there are simply no username/password input boxes.

Hope this helps someone.
 

Moni Ahmadian

Full Member
10+ Year Member
7+ Year Member
Joined
Jul 31, 2006
Messages
86
Reaction score
0
I could access it but only the application statues page not anywhere else. I guess they would start the new rounds in few days.
 

jigabodo

Full Member
10+ Year Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
3,237
Reaction score
22
I think AADSAS should be fine now.

By the way, I just noticed that this thread is 2 months old...
 

bumpski20

Full Member
10+ Year Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
125
Reaction score
0
Once the 2009 app is up, is there going to be a way for us to register and get our username & password or do we do this beforehand. If so, how?
 
Top