braluk

SDN Surgerynator
Moderator Emeritus
10+ Year Member
5+ Year Member
Apr 30, 2006
11,826
56
The Big Easy
Status
Medical Student
Dont worry ill delete this thread myself after i figure out whats wrong, but, the forum is all screwed up. i see only text, and barely any of the tables are formatted. here ill upload the picture to show you what i mean
 

Attachments

OP
braluk

braluk

SDN Surgerynator
Moderator Emeritus
10+ Year Member
5+ Year Member
Apr 30, 2006
11,826
56
The Big Easy
Status
Medical Student
ok i think i found the reason why

at the bottom i see

HTML code is Off

anyone know how to turn thi sback on
 
OP
braluk

braluk

SDN Surgerynator
Moderator Emeritus
10+ Year Member
5+ Year Member
Apr 30, 2006
11,826
56
The Big Easy
Status
Medical Student
maybe that is supposed to be off then. Do you see the forum normally? mien is just all text (exactly save a few logos, and avatars) i see none of the icons
 

spospo

Going to extremes
10+ Year Member
7+ Year Member
Jun 13, 2006
763
0
34
The 'kane
Status
Medical Student
braluk said:
maybe that is supposed to be off then. Do you see the forum normally? mien is just all text (exactly save a few logos, and avatars) i see none of the icons

i don't see any icons either, just text. i thought it may be my works internet acting up. maybe not
 

jackieMD2007

***MVI***
10+ Year Member
7+ Year Member
Apr 23, 2006
2,510
4
The Hospital
Status
Resident [Any Field]
HTML is always off. It is some image problem or whatever.
 

the negative 1

Bovie to "war crimes" please
15+ Year Member
Aug 14, 2004
1,102
40
37
Charm City
Status
Attending Physician
braluk said:
maybe that is supposed to be off then. Do you see the forum normally? mien is just all text (exactly save a few logos, and avatars) i see none of the icons
No, the forum looks all f*cked up to me too.
 
OP
braluk

braluk

SDN Surgerynator
Moderator Emeritus
10+ Year Member
5+ Year Member
Apr 30, 2006
11,826
56
The Big Easy
Status
Medical Student
yea, on the site support forum, the mods are all confused too. i prematurely stop the website from loading so i just let my cache fill in the spaces where the icons should belong. looks like the new IMG server is acting up there