SDN members see fewer ads and full resolution images. Join our non-profit community!

Anyone having trouble posting?

Discussion in 'Pre-Medical - MD' started by LizardKing, Jul 30, 2002.

  1. LizardKing

    LizardKing Veteran Member 7+ Year Member

    Aug 6, 2001
    I guess if you are you can't reply to this thread. Change or re-enter your email address in your profile a few times and wait for an activation email to arrive in your mailbox. That should do the trick.
  2. SDN Members don't see this ad. About the ads.
  3. Thanks LizardKing! I spent a whole month trying to figure out why I couldn't post. Make sure you clear your cookies first. Then change or retype your email in your profile a hundred times till you can post. I didn't get an email verification and authorization to post though, but who cares. Good luck
  4. Epi

    Epi Fuzzy Tiger 7+ Year Member

    Jul 28, 2001
    Calvin's house
    I had the same problem too, and i couldn't post for about a week. I tried editing the email address in the profile same as you, and i didn't get any emails either, but then i could suddently post again. i guess it just took a while,
  5. thanks ! I can finally post now.

    I also did not get an email, it just started to work.
  6. kidmel45

    kidmel45 Member 7+ Year Member

    Jul 25, 2002
    the cookies did it!
  7. medical22

    medical22 Senior Member 7+ Year Member

    Jul 15, 2001

    I could not post for about a month or so and had so many questions to ask my fellow SDNers.

    Thanks for telling me about the cookies issue. :clap: I can post now!!!!!!!!!!!!

Share This Page