Last year's AMCAS Post-Sec Exp

Discussion in 'Pre-Medical - MD' started by medical22, Jul 31, 2002.

  1. medical22

    medical22 Senior Member
    7+ Year Member

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1
    To those who applied last year:

    Do we have to fill out the post-sec experiences all over again? Can't we just edit them? My experiences that I put in last year don't show up on this year's application.
     
  2. Note: SDN Members do not see this ad.

  3. medical22

    medical22 Senior Member
    7+ Year Member

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1
    anyone's help would be greatly appreciated.
    Do I have to type in everything again?
     
  4. DarkChild

    DarkChild Senior Member
    10+ Year Member

    Joined:
    Jan 27, 2002
    Messages:
    727
    Likes Received:
    2
    you have to type in everything again.
    it sucks - but what I did was go to my old app, "print" it - which opens it up in a new window, go back to the old window and open up the AMCAS 2003 and then copy and paste from the "print" to the AMCAS 2003 app.
    it really didnt take that long. but yes you have to.
    so you're a reapplicant huh? me too...
    what happened with you?
    waitlisted anywhere...?
     

Share This Page